Indledning
Når jeg tænker på om et argument er godt spørger jeg mig selv om nogle forskellige spørgsmål. Har argumentationen fået mig til at tænke over tingene.

Har argumentationen fået mig til at stille spørgsmål ind til det givne emne. Har argumentationen fået mig til at skifte mening om det givne emne. Dette er alle sammen nogle faktorer, som jeg mener der skal være for at have et godt argument.


Jeg sidder derhjemme, spiser min mad og ser debatten for første gang. Jeg bliver helt betaget af det og tænker over hvordan politikerne kan komme med så mange gode argumenter, men hvad er et godt argument egentligt.

Indholdsfortegnelse
Indledning:
Afslutning:

Uddrag
Jeg sad derhjemme og blev meget fascineret over, hvor gode politikerne var til at argumentere for deres sag, og jeg blev flere gange i tvivl om hvem jeg holdt med, da jeg skiftede mening tit i det argumentationen, var perfekt, som fik mig til at blive i tvivl over hvem jeg holdt med og hvilken mening jeg egentligt havde.

Politikerne havde mange forskellige meninger med hvordan problemerne skulle håndteres.

Den ene politiker men, fx at man i Danmark skulle nedlægge noget at landbruget for at opstille nogle flere vindmølleparker, som skulle hjælpe til med miljøet, da politikeren mente landbruget har en stor indflydelse på hvor godt miljøet er.

Dette blev udtrykt ved brugen af forskellige argumentationstyper, fx 1Miljøanalyser”. Hvor politikeren er gået ind og lavet nogle analyser, eller fundet frem til analyser, som forklarer de miljøproblemer som verden befinder sig i, og prøver derved at ændre befolkningens meninger ved at bruge tal til at vise hvad vi skal blive bedre til, og ændre i fremtiden.

Den anden politiker havde en anden holdning til tingene, og mente nemlig at det ville være dumt at nedlægge noget af det danske landbrug, som er vores største indtjeningsfaktor, for at kunne opstille flere vindmølleparker.

Derimod mente han at man i stedet for vindmølleparker, skulle opstille et enkelt atomkraftværk, som har den samme effektivitet som alle vindmølleparkerne tilsammen, hvori der ikke bliver ændret på landbruget i Danmark.