De lukker Danmark ned | Dansk Essay | 12 i Karakter

Indledning
Jeg sukker og kigger ud af mit vindue, der er ikke en eneste sjæl at se. Det er helt tomt og stille.

Det er som om alle er flygtet ind i deres hjem og gemmer sig for et eller andet uhyre, der prøver at overtage verden. Eller sådan føltes det i hvert fald.

Uddrag
Det føles helt urealistisk at tænke på, at den ene dag sad vi og fejrede det nye år d. 1. jan. 2020. Og nu her ønsker vi alle, at vi slet ikke havde mødt det her år. Det blev slet ikke sådan, som vi havde regnet med.

Det var onsdag d. 11 marts, hvor det blev offentliggjort, at hele landet skulle lukkes ned. Jeg sad inde på mit værelse og lavede mine lektier, indtil jeg blev forstyrret. Min søster kom brasende ind og sagde “Har du hørt det?

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu