Indledning
Lyst eller mørkt? Hvorfor skal kvinder frygte at være ude om aftenen? Mange kvinder føler sig ikke trygge, ved bare at tage hjem fra en veninde uden at kigge, om der er en bagved adskillige gange.

Hvorfor det? Frygt kommer indefra, og kvinder kan frygte ting de har oplevet, såsom vold, trusler osv.

I de to tekster, kommer Sille Berthelsen og Susan Knorrenborg ind på hvad de har oplevet, og hvad man kan sætte fokus på, for at kvinder kan føle sig mere trygge.

Uddrag
Men desværre er det sådan verdenen er blevet til, mændene udnytter deres magt på kvinder, som er helt forkert.

I dette debatindlæg bruges autoritetsargumentet, da hun i debatindlægget argumenterer for noget, og henviser til en sag, som støtter op om hendes påstande.

Hendes påstand er, at det er farligt for kvinder at gå ud om aftenen, derefter henviser hun til en sag, som er den

”33-årige marketingmedarbejder Sarah Everard forsvandt i London på vej hjem e er et besøg hos en veninde.

Først kidnappet, siden myrdet” (side 3, linje 5-6), ved denne sag viser det, at hun har ret i hendes påstand

En Facebook kommentar fra Rasheed lyder, ”Der er forskel på mænd og kvinder. Det kan der ikke laves om på uanset hvor mange artikler man skriver”, den her kommentar viser, at Rasheed ikke sætter sig helt ind i teksten.

Pointen med den her tekst handler om, at vi skal gøre noget for at kvinder kan føle sig trygge ligesom mænd, som kan gå frit ude i mørket uden at frygte ting.

Vi skal ikke sammenligne mænd med kvinder, pointen er at kvinder, skal kunne gå i mørket, uden at frygte noget.

Så har vi den anden tekst, ”Kvinder taler om frygten for mænd i mørket for at frigøre sig. Men sandheden er, at intet undertrykker dig bedre end din egen fantasi” udgivet af politikken den 27. marts af Susan Knorrenborg.

I denne tekst fortæller Knorrenborg om hendes oplevelser og noget hun oplever på nettet, et eksempel jeg kan give her er, ”

#textmewhenyougethome-fænomenet, hvor kvinder deler deres frygt for at blive gjort fortræd af mænd i nattens mørke.”

(side 6, linje 16-17, Jeg synes det går over stregen, når kvinder får behov for at dele deres egen frygt, pga. mænd som tror at de ejer ”nattens mørke”.

Hvad er det næste man kan finde på at gøre? frabyde dem for at gå på gaden? Knorrenborg oplevede en slæde som fulgte efter hende med flere mænd som begyndte at råbe til hende forskellige ting.