Cyborgs among us | Analyserende artikel

Indledning
Når man tænker på mennesket, tænker man på mennesket uden diverse devises. Som årene er gået tænker man mere på mennesket som mennesket med en telefon i hånden og høretelefoner i ørene. Man er blevet så vant til, at se mennesket med teknologien omkring sig, at det bare var et spørgsmål om tid, før man begynder at sætte teknologien ind i selve mennesket.

Som menneske begynder man at stille spørgsmålstegn, ved om det hele er begyndt at gå over i science fiction eller om det rent faktisk er virkelighed. Derfor under CPH - Dox har de valgt at tage filmen ”CYBORGS AMONG US” med ind under, så man som privatforbruger kan se, hvor langt de rent faktisk er kommet, med at proppe teknologien ind i mennesket. CPH -Dox er en filmfestival, hvor de tager en masse dokumentarfilm ind, som man normalt ellers ikke ville kunne se, dette giver forbrugeren en helt særlig fornemmelse omkring det hele. Det er noget der er hemmelighedsfuldt og som kun ligger til nogle få personer at se.

Uddrag
I løbet af denne trailer er der overordnet set omkring 13 forskellige scener . Der er nogle af tingene som går igen, der er blandt andet én person som der laver ét interview, men imellem dette interview er der en anden scene. Denne anden scene, sørger for at man får en bedre forståelse af, hvad det er han vil sige i anden del af hans interview.

Hvis man kigger på hele filmen som helhed og kigger på om traileren viser, hvordan filmen komme til at være, syntes jeg godt at de kunne have taget noget med fra det ”store” cyborg olympiade. Grunden til at jeg syntes at der godt kunne være noget med fra deres olympiade, er fordi at det er noget som mange af dem går op i og det er noget som der bringer landende sammen på en anden måde. Cyborg olympiaden, viser også at grunden til at man startede med at begynde at lave elektronik og sætte det på mennesker er, hvis man manglede et arm eller et ben og man bare gerne ville føle sig ”normal” igen. Jeg syntes at når de viste om olympiaden, viste de ens etik og moral, med det hele.

Når man ser på filmen som helhed syntes jeg ikke at de scener de har valgt til traileren er repræsentativt, men det kan også diskuteres om selve dokumentarfilmen var repræsentativ.
Selve traileren er ikke repræsentativ i den forbindelse at den ikke viser nogle af de dårlige sider, ved at menneskerne er begyndt at udvikle sig til cyborgs. Der må være noget som er negativt ved at man er ved at udvikle sig til cyborgs, det hele kan ikke kun være positivt alt sammen.

Grunden til at selve dokumentarfilmen kan dokumenteres om den var repræsentativ er fordi at der i det hele taget ikke bliver snakker særligt meget om bagsiderne ved det. Bagsiderne kunne blandt andet være, hvad sker der når at der kommer forskellige bølger så tæt på hjerne, og hvad med trådløse ting oppe ved hjernen, hvordan påvirker det hjernen.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu