Indledning
Lille Lise er en kortfilm som der blev udgivet tilbage i 2006 og vandt en ”Robert”. Filmen er en gyserfilm og handler om en lille pige, der får overtaget sin sjæl af en dæmon gentagende gange, og hun ender derfor med at tage både sin mor og fars liv som er de 2 negativer i filmen.

Dæmonen skal forestille, at være hendes fantasiven Louise, men da Lise pludselig skal vælge mellem Louise eller faren, så løber hun desperat væk og da faren indhenter hende er hun overtaget af dæmonen igen.

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Hovedkarakteren er Lise og hendes forældre er bipersoner, Lise er en lille pige som er trist over den her situation og så er hun ganske uskyldig, Lises mor er egoistisk og vil gerne væk fra Lises far og skænker ikke Lise de største tanker

Lises far er en mand i 40´erne som virker som en kontrol freak og er psykisk ustabil fordi han går til psykolog, man ser ham da han bliver oprevet stå og drikke alkohol da ham og moren slår op.

Filmen har en anelse eventyrstruktur ind over sig, da det normale bliver genoprettet i forhold til hovedpersonen Lise, for hun vil bare glemme det her kaos og de her diskussioner og leve harmonisk med sin bedsteven Louise.

Faren vælger ikke at indblande politiet og er derfor i samspil med Lise/Louise. I starten af filmen ser vi først en ked af det lille pige og derefter bliver hendes døde mor båret ind i bilen af faren og der er intet spor af hverken ambulancer eller politi.

Musikken i filmen er gammel/Klassisk og meget spændingsopbyggende, som om der kan ske noget hvert sekund.