Indledning
Casper Eric har skrevet digtsamlingen 7/11, som er en melankolsk pop-digtsamling. Den udkom på Gyldendal i 2014, med en genre ”Poesi, Fiktion”. Digtene indikerer et selvportræt af Casper Eric selv, beskrevet med jeg fortæller.

Der er fokus på kærlighed og alt det man kan relatere til i livets gang. Digtene der forekommer i 7/11 handler om Casper Eric der udforsker livet som ung københavner, deriblandt depressioner og nedtrykte tanker.

7/11 handler om en ungdom med stoffer, sociale medier og diverse fester. Forfatteren Casper Eric giver en klar indforståelse for identitet og ungdommens verden.

Læserne sætter sig ind i et sind, der gemmer på adskillige oplevelser og meget anderledes tanker.

Uddrag
De sproglige virkemidler kendetegner Casper Erics digte gevaldigt, da han benytter sig af en anderledes tonegang.

Digtsamlingen er en tidstypisk beskrivelse af livet i nutid, da han bruger hashtags, slangs, sociale medier og bruger nutidig kendte. Han opbygger sine digte med de svære episoder der opstår i livets gang og emner der er mere tabubelagte.

Sex, selvmord, misbrug og ensomhed. Disse temaer opstår ofte i hans digte. Han beskriver de tabubelagte emner på en beskrivende måde. ”Når du fx siger jeg skal kvæle dig og kneppe dig som et dyr”.

Denne sætning bliver beskrevet på en heftig og aggressiv måde og er et emne mange forfattere ikke ville tage op, da sexliv oftest er et meget privat emne. Dette er noget der kendetegner hans sprog i 7/11.

Derudover afslutter han sine digte med hashtags, der opsummerer digtets handling. Dette gør han for at vise at digtet er færdigt og vise læseren at der starter et nyt digt

da han ikke benytter sig af overskrifter på sine digte. I stedet kan man mene at ”overskrifterne” i digtene er den første sætning i digtet, hvor hvert digt starter med ”Jeg”.