4 stykker dametøj du bør købe til efterårets garderobe

Efteråret er ved at nærme sig og derfor skal sommertøjet udskiftes med efterårets modetøj. Herunder vil vi komme med flere forslag til, hvad der kunne være en god ide at købe til efteråret. Det er nemlig ikke altid lige nemt at købe dametøj, derfor håber vi du kan bruge lidt af inspirationen du finder herunder:

 

  1. Jeans

Du går aldrig galt i byen med et par jeans, derfor kan vi anbefale, at du køber et par flotte Mos Mosh jeans til efterårets kølige brise. Det er særligt populært at købe et par sorte og generelt mørke jeans, der sidder stramt, som populært kaldes skinny fit. Til disse kan man altid bruge et par sneakers eller endnu bedre, et par boots. Hvis det bliver for kedeligt med traditionelle sorte jeans eller bare mørke jeans, så vil et par Mos Mosh jeans med masser af detaljer give lidt ekstra power.

Et par jeans går generelt fint med de fleste overdele og er derfor ikke til at komme udenom til efteråret.

 

  1. Overtøj

Til efteråret og vinteren kommer man ikke langt uden et godt stykke overtøj.

En god investering her kan enten være at gå efter noget moderigtigt man kan skifte ud hver år eller gå efter noget klassik som Pajar overtøj, der sikrer dig varme helt ned til minus 30 grader og som du ser smart ud i samtidig. Prisen er da også lidt ekstra, men du har til gengæld dette stykke overtøj i mange år.

Overtøj behøver nemlig ikke nødvendigvis være kedelig. Du kan finde et bredt udvalg af fedt overtøj både online eller i god dametøjsbutik. Det er altid dejligt at blive præsenteret for et utal af lækre muligheder.

 

  1. Halstørklæde

Et halstørklæde er et must i den kolde efterårstid, hvor det kan være en kold cykeltur for halsen, hvis du ikke har nogen form for beskyttelse til halsen. Her kan vi bl.a. anbefale de mange populære cashmere tørklæder der sikrer dig ekstra varme når der er behov for det.

Du kan også finde nogle lækre og moderne tørklæder i webshoppen chopin.dk.

 

  1. Varme boots

Med et par lækre og varme støvler til dine fødder, vil du altid være godt kørende. Det er vigtigt at støvlerne skal kunne være varme eller at du køber dem lidt større til en ekstra varm strømpe at have i. Mos Mosh laver nu de fedeste boots som du ikke kan komme uden om her til efteråret.

Skal du have noget mere praktisk der er beskyttende mod regn og vand, da du ikke kan undgå at træde i en vandpyt, når du er udenfor, så kan vi anbefale et par Aigle gummistøvler. De er super populære lige nu.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu