Trip Trap WoodCare AS | Noter Afsætning

Indledning
Trip Trap WoodCare A/S blev grundlagt for mere end 40 år siden som et datterselskab af virksomheden Trip Trap.

Trip Traps grundlægger, Ib Møller, hvis forfædre var fra Skagen, udnyttede drivtømmeret fra datidens mange strandinger på Skagens Odde. Træet blev forarbejdet til bl.a. møbler og gulvplanker.

Sortimentet bestod i starten af trapper og gulve af træ. Senere blev møbler en del af sortimentet.

Til grundbehandling, pleje og vedligeholdelse af træ blev der efterhånden udviklet produkter som lud, sæbe samt forskellige olieprodukter.

Indholdsfortegnelse
SPØRGSMÅL ;)
1.) Udarbejd en virksomhedskarakteristik af virksomheden Trip Trap WoodCare A/S.

2.) Et gulvfirma overvejer at skifte lakleverandør. Analyser købsadfærden for virksomheden, idet det overvejes at benytte WoodCare's produkter. Kom i den forbindelse ind på beslutningsprocessen, køberoller og andre faktorer, der påvirke købsadfærden.
- Buy grid-modellen

Uddrag
Trip Trap Woodcare er et relativt gammelt aktieselskab, som blev grundlagt i 1969. Hos Trip Trap Woodcare A/S sælger de grundbehandling-, -pleje og vedligeholdelse produkter til trægulve, møbler, bordplader, facader, skure, terrasser osv.

Virksomheden er en produktionsvirksomhed, da hvert af deres produkt er udviklet i deres laboratorium, hvor de bruger de nyeste og mest naturlige råmaterialer som er på markedet, som de opkøber.

Virksomheden Trip Trap Woodcare startede med et sortiment som bestod af trapper, gulvplanker og møbler i træ. 35 år senere, blev de en selvstændig virksomhed med speciale i miljøvenlig træpleje, og dermed er deres sortiment også udvidet markant.

Hos Trip Trap Woodcare er deres målgruppe typisk folk på 30-65 års alderen, som går op i en god kvalitet, samt at det er dansk. Men også folk der måske lige er flyttet i nyt hus, som skal bruge alt fra gulv til møbler.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu