Indledning
Jeg har valgt at analysere Instagramprofilen ”sofielinde1”, som er eget og oprettet af Sofie Linde. Sofie er kendt for at være skuespiller, tv-vært, forfatter

hvor hun er blandt andet har haft rollen som vært i Ramasjang og på DR Ultra. Sofie har siden hendes første billede den 29.

juni 2012 løbende uploadet videoer og billeder, af hendes perfekte og uperfekte hverdag, som i dag har ført hende helt op på 1.044 opslag.

Uddrag
I nyere tid er Sofie blevet meget kendt, for hendes udtalelser omkring hendes holdning og synd på populære debatter i medierne. Især et billede på sofies Instagram, er gået fuldstændigt viralt (se billede 1).

Billedet er lagt op den 18. august og omhandler en populær debat, nemlig debatten om crop top. Denne debat lyder på, at en folkeskole i Vejle har valgt at forbyde crop tops da de mener

at det fjerne fokus for især de drengelige elever, men også de mandlige lærer. Det har Sofie valgt at give et modsvar til på hendes Instagram

hvor hun på en humoristisk måde prøver at belyse hendes holdning - nemlig at det er latterligt. Det ses tydeligt på hendes billede

hvor hun står sammen med hendes mand iført crop tops, for at symbolisere at hun på ingen måde støtter op om dette forbud.

Men med det lidt humoristiske og måske også for nogle lidt provokerende billede, medfølte en tekst. Som lyder som følgende ”Det er bar’ en mave.

Og det er hvertfald ikke pigernes ansvar, at deres skoleinspektør og drengene i klassen ikke kan koncentrere sig når de ser en navle”.

Her tydeliggøre hun meget kort, at det simpelthen ikke kan passe, at det skal være pigernes ansvar, at drengene ikke kan koncentrere sig i timerne.

Hendes opslag gik viralt og ligger i dag, på over 230.000 likes. Langt det meste respons, har været positivt og flere tusind mennesker viser deres enighed i hendes kommentarfelt. Med opslaget udviser Sofie patos, da der er tale om følelser.