Sociale Medier | Dansk Essay | 10 i Karakter

Indledning
”Fede so!”, ”Hørte du, det hun sagde, haha taber!”, dette er beskeder, man kan risikere at modtage på de sociale medier. Selvom de sociale medier er meget andet end mobning, fylder dette emne alligevel meget, hvordan kan det være?

I dag kan man ikke være alene, hvis man har en profil på de sociale medier, der vil altid være nogen i den anden ende, om de så skriver til dig eller skriver til andre om dig.

Uddrag
Efter denne dokumentar blev sendt i tv’et, skrev DR.dk en artikel d. 22 august 2017. I denne artikel bliver der diskuteret problemet med gruppen ”Offensimentum” på Facebook.

I dokumentaren hører man om en gruppe på Facebook ved navn ”Offensimentum”, denne gruppe har mere end 100.000 følgere på Facebook og er administreret af en gruppe unge.

Inde på denne Facebook side bliver der lagt flere billeder op af fremmede, som slet ikke har givet lov til at dele deres billede.

I udsendelsen besøger man den 21-årige Kristian, som blev hængt ud i gruppen på grund af sit handicap. Normalt bliver der slettet upassende opslag fra gruppen, dog blev billedet af den 21-årige Kristian ikke slettet fra siden, før DR2 var midt i udsendelsen.

Kristian tog kontakt til gruppen og gav udtryk for, at han ønskede billedet fjernet, og i stedet for at gøre som Kristian ønskede, blev der bare lavet mere sjov med ham.

Der blev lagt et billede op af den besked, Kristian havde sendt, ud fra dette billede blev der så holdt en afstemning, det svar der ville få flest likes ville blive sendt til Kristian.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu