Mormors Sten | Personlig Mindehøjtidelighed Opgave

Uddrag
Min historie handler om vores mindested vi har hjemme hos os. Mindestene er til minde af min mormor som døde for 11 år siden af kræft, flere steder i kroppen.

Min mormors sidste ønske var at hun ville have en mark sten på hendes grav. Men det skulle ikke være hvilken som helst sten. Stenen skulle være en min far havde fundet. Så da min mormor dødede tog min far ud på marken for at finde nogle sten. Han kom hjem 10 store sten, hvor min morfar skulle vælge en der skulle på min mormors grav.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her