Livets vejleder | Dansk Kronik

Indledning
De er en del af vores hverdag og liv, men for det meste står de bare i vejen. De var de første mennesker vi fik glimtet af, da vi blev født og vidste med det samme at det var dem, som ville tage sig af os resten af livet.

Lige meget hvordan man vender, og drejer holder man stadig lige meget af dem. Uden man overhovedet lægger mærke til det, så kan man rent faktisk ikke undvære dem. Nemlig vores forældre.

Uddrag
De er irriterende og står i vejen, hele tiden. Nu er de der bare, og bestemmer hele tiden over en, hvad man må, og ikke må.

De savner de gamle dage, hvor ens opmærksomhed hele tiden var på dem og hvor vi var små og nemme at bestemme over.

Men nu er det meget sværere, fordi vi er ved at vokse dem over hovedet, vi vil ud og opleve verden og klare os selv. Man prøver at være sød og prøver at forstå dem, men man bryder tit ud i vrede.

Hvorfor kan de bare ikke lade os leve og klare os selv? Det får en til at tænke hvor unødvendige de er, men i virkeligheden har vi rigtig meget brug for dem, til at være der i vanskelige situationer, og beskytte os når vi har brug for det. De har altid ret og kommandere hele tiden.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu