Legalisering af hash | Dansk Kronik

Indledning
I Danmark hører vi en masse om hash og de forskellige bander der sælger det rundt gennem landet. Hash er derfra heller ikke noget de fleste mennesker syntes godt om, og grundende er som oftest at det f.eks. er farligt at ryge og nemt at blive afhængig af.

Selvom det måske virker som det kan være sjovt at prøve, kan det nemt og hurtigt blive farligt eftersom man til sidst også kan blive meget syg af det.

Uddrag
Udover det dårlige ved statskontrolleret legalisering, kan det i hvert fald også mindske rygningen eftersom der bliver sat en stor hånd på det.

Og i forhold til dette vil det siges at staten “skal” lovliggøre produktionen og så også skal sælges på apoteker.

Som teksten siger, vil det hjælpe ved at mange af banderne muligvis vil opløses da de ikke vil have mulighed for at købe hash uden sygesikring eller nogen form for legation, og ødelægger bandernes system og gør at de ikke tjener særlig mange penge mere.

Mange af disse bander og mennesker der sælger og ryger hash, har allerede nok vidst at legaliseringen ville ske, og har derfor stort set allerede haft en plan om at gemme hash som de så kan sælge for at holde deres forretning kørende.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu