Indledning
Johan Bülow valgte i 2007 at etablere virksomheden ”Lakrids By Johan Bülow A/S” man har så sener i løbet af 2019 ændret navnet på virksomheden til ”Lakrids By Bülow”.

Virksomheden er et aktieselskab og er ejet 100% af aktiemajoriteten Valedo Partners som overtog i 2016. Året efter i 2017 valgte Johan Bülow og forlade stillings som adm. direktør og blev kreativ direktør i stedet for.

Lakrids By Bülow A/S er en produktion og handelsvirksomhed da de selv producer deres produkter og forhandler det. Virksomheden har en vision om at folk skal elske lakrids ikke kun som slik, men også som et krydderi.

Deres produkter er kvalitets lakrids til en relativ høj pris, det gør at de differentierer sig for branchen da de har et unikt produkt som folk er villig til at betale for.

Uddrag
Deres produktion foregår i Danmark og i 2013 der overtog de en Fabrik i Hvidovre hvor deres produktion også foregår i dag, Johan har selv sagt at produktion ikke skal flyttes til udlandet da der skal lavet kvalitets tjek dagligt på de råvarer som de bruger og det kan kun ske ved selv at gøre det og være tilstede.

Fabrikken som de benytter nu, er tidligere benyttede af Kvali Kulør og har en stor kapacitet, så deres produktion er også eksport klar og det har hjulpet de er flyttet fra de små lokaler på Bornholm til en stører fabrik i Hvidovre.

I forhold til deres økonomi så har deres omsætning været stigende og i 2017 havde de plus i årets resultat mens i 2018 der har de haft minus.

Det negative resultat i 2018 skyldes dog flere anlægsaktiver hvilket har påvirket negativt. En af de ting som kan være grunden til flere anlægsaktiver, er åbningen af en ny butik i Dubai.

Deres likviditet er dog steget fra 2017 til 2018 hvilket er positivt og det har en positiv effekt på deres eksportberedskab.

Deres rentabilitet ser ikke så god ud i 2018 dog er den god i 2017, grunden til den ikke ser så god ud kan skyldes åbningen af ny butik i Dubai.

De 4 interne P`er som bestemmer om Lakrids By Bülow har et godt eksportberedskab ser gode ud, det første punkt personale er meget godt.

I starten manglede personale lidt erfaring, men fra det tidspunkt man er begyndt på eksporten, så har erfaring, motivation og ledelse anderkendelse været der hvilket er meget positivt og med til at styrke deres eksportberedskab.