Indledning
Lakrids by Bülow er en produktionsvirksomhed stiftet af Johan Bülow i 2007. Johan kommer fra en familie af iværksættere, og det er også primært derfra, at hans inspiration kommer.

I 2007 startede Johan sin lange rejse mod succes. Som med så mange andre iværksætter eventyr, har Johan i årene måtte investere utrolig mange timer i sin drøm, samt haft hjælp fra ikke kun sin familie, men også gode venner og andre der troede på projektet.

Det har bestemt ikke været uden ’blod, sved og tårer’ at han med sin virksomhed har opnået overskud på millionbeløb.

Uddrag
For ikke så lang tid siden, var et af de typiske forbrugerønsker ”at være normal” eller ”ligesom de andre”. De fleste købte de samme produkter og de lidt mere eksklusive og unikke varer var mindre populære og udbredte.

I dag står vi i en helt anden situation, nu ønsker man at skille sig ud fra mængden, definere sig selv som unik og designe sit eget liv.

Disse ønsker formår Lakrids by Bülow at udnytte igennem både sortiment, design og sin markedsføring. Et eksempel på hvordan dette kommer til udtryk er gennem deres salgskanaler, hvor de har egne butikker eller shop-in-shops hos f.eks.

Magasin eller Illum for dermed at møde de kunder der netop efterlyser eksklusivitet. Derudover foregår en del af deres salg også online, hvor deres gennemgående design også understøtter fortællingen om Lakrids by Bülow.

Online kan firmaer f.eks. også få lov at komme deres eget logo på lakridsdåserne eller pakkerne, og dermed lade sig associere med luksusproduktet i forbindelse med møder med egne kunder.