Hessel | Analyse

Indledning
Ledelsen i Danmarks største Mercedes-Benz forhandler er tilfreds med 2017-resultatet trods polemik til to-cifret millionbeløb.

Hos Ejner Hessel A/S steg omsætningen i 2017 med knap 350 millioner kroner sammenlignet med 2016.

Det betyder, at den store Mercedes-Benz forhandler kom et mulehår fra en omsætning på fem milliarder kroner.Resultatet før skat blev på 103 millioner kroner. Året før var det på 97 millioner kroner.

Ledelsen er tilfreds med resultatet, selv om efterårets polemik om omlægning af registrerings-afgiften i efteråret kostede dyrt. Adm. direktør Bjarne Hessel mener, at det kostede koncernen et to-cifret millionbeløb

Indholdsfortegnelse
Overtagelse af Starmark
Vækst på værkstedet
Mangel på mekanikere
IT og kundeoplevelse
Føle sig velkommen

Uddrag
I september 2017 overtog Ejner Hessel A/S det fulde ejerskab af Skandinaviens største brugtbilsvirksomhed, Starmark, der sælger nyere, brugte premium-biler primært Mercedes-Benz.

Kort efter overtagelsen åbnede Starmark, som har hovedafdeling i Vejle, et brugtbilscenter i Roskilde og en afdeling i Aalborg.

Med overtagelsen ønsker Ejner Hessel at skabe en endnu større synergi mellem det stigende antal af bilkøbere, der vælger enten en ny eller brugt Mercedes-Benz personbil.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu