Essay om udkantsdanmark

Indledning
Udkantsdanmark er de seneste år blevet en alvorlig større problematik, og man begynder for alvor at opfatte vanskelighederne ved det nu.

Begrebet udkantsdanmark er et udtryk for de kommuner i Danmark, hvor deres største by har lavere antal indbyggere end 30.000

og ligger over 40km væk fra den nærmeste storby. Det er eksempelvis Lolland, Langeland, Tønder kommune og mange flere.

Uddrag
Offentligtransport skaber stadig en mulighed for at komme hjem til deres kære hjemby, men er oftest heller ikke optimalt, da de kan have svært ved at gå og/eller finde rundt på den stressede togstation

som jeg knap nok selv kan finde rundt på - selvom jeg sidder i toget næsten dagligt. Så alt dette lukker i grunden muligheden for at komme hjem, og se familien.

Personligt kan jeg heller ikke lide tanken om, at mine to skønne forældre en dag er langt væk, fordi de skal på plejehjem.

Jeg vil selvfølgelig gøre alt i min magt for at se dem regelmæssigt, dog vil det altid bekvemmere at have dem tættest muligt på mig selv og min fremtidige familie.

Videre til familierne som de ældre gerne vil have besøg af: Typiske medlemmer i familien hos en ældre er voksne børn og børnebørn.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu