Indledning
Hvad er dansk identitet? Hvad vil det sige at være dansker? Det er noget jeg har tænkt meget over, det er to gode spørgsmål fordi de er ikke lige til at svare på.

Alle har deres mening på hvad det vil sige at være dansker, jeg er næsten 100 procent sikker på at hvis du spørg en ung og en ældre vil du få to vidt forskellige svar da unge har en helt anden måde at tænke på i forhold til mange ældre.

Mange vil nok mene at man er dansker når man har fået dansk statsborgerskab andre vil mene at man skal kunne tale flydende dansk, men der er til gengæld også mange der vil sige at i sidste ende ar alle de ting er lige meget for hvis du tager testen som man får når man bliver statsborger vil jeg næsten gå så vidt at sige at du kun lige får halvtreds procent rigtige fordi standarten er sat så højt, derfor er der mange der mener at det ikke er den rigtige metode at bedømme det på.

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Man kan heler ikke vurdere det ud fra sproget da det danske sprog er meget svært, det vil svare til at en dansker skulle lære russisk, selv efter mange års øvelse kan det være svært, hvis man vender den om og siger at det skal være engelsk så kan det være ligeså svært, alle har haft engelsk siden tredje klasse og der er stadig meget vi ikke forstår, og det er jo bare for unge for hvis der kommer en 40 årige mand til Danmark har han det ekstra hårdt med at lære dansk da man jo lære bedst som ung.

Der er også mange der mener at man skal opføre sig som en dansker for at være en som fx i Danmark på motor vejende passer vi på hindanen og det gør vi ved at køre i højre side og lader folk overhale i venstre side hvis de har travlt, det kan man jo godt sige skal være et krav men man kan ikke sige at vær gang man ser en pølse vogn skal man købe en hotdog for det er selv mange indfødte der ikke gør, så man skal finde en god mellem ting mellem de to ting hvis man skal gøre det på denne måde.