Indledning
Er danskerne blevet påvirket af indvandring? Hvad er danskhed for os og hvordan er det defineret? Roden til debatten drejer sig om følelser, hvem vi danskere historisk har været som mennesker.

Ikke kun i de sidste par generationer, men fra bagsiden før kristningen af Harald Bluetooth til danskerne, og inden de skriftlige kilder tørrer ud, har vi kun resterne af knogle- og stenværktøj fra de ældste danskere.

Forklarer topforsker Eske Willerslev fra artikel ’’ Overrasket topforsker: Det siger genetik om danskhed”, 2016’’

Indholdsfortegnelse
Indledning
Hovedsynspunkter
Argumentationsanalyse
Diskussion
Afslutning

Uddrag
’’Indvandring gav os gener og sprog ’’. Dette argument forklar han at Indvandring har påvirkning af vores danske historie og det er en god ting og forskning viser, at migration er en langsigtet styrke.

Og bl.a. indvandring folk har blandet sig og givet os det også at indvandring gav os gener og sprog kan have medbragt det indoeuropæiske sprog, som dansk er en del af. ’’

Danskhed kultur og genetisk er bygget op af indvandrere’’. Det viser et projekt som kaldet ’’The genomic histoty of Danmark’’ som blevet brugt til fossilt DNA og proteiner er blandt de ældste skeletter i Danmark og Europa, der tegner danskernes historie til i dag, at det giver forskerne en tidsmaskine at man kan rejse tilbage og spørge stenaldermenneskene hvem de var og hvordan forholder de sig til os i dag.