Det kolde gys | Dansk Artikel

Indledning
De fleste kender nytårstraditio- nen med at hoppe ned fra en stol og ind i det nye år. Sønder- vig Vinterbadefestival har æn- dret lidt i den gamle tradition. De har nemlig gjort det muligt at hoppe i Vesterhavet i stedet.

Uddrag
I Søndervig er stemningen i top. Det er den 31/12/2020, og et nyt år venter om nogle ti- mer. Vinterbadeklubber og badelystne fra nær og fjern er blevet inviteret til Søndervig strand, for at hoppe sammen ind i det nye år kl. 11:05 ved middagstid.

Det er smil på alles læber og røde kinder. Både voksne og børn er kommet fra hele landet for at være med til den nye tra- dition.

Humøret er i top. Der bliver ved med at komme flere og flere mennesker til. Man kan dufte den friske luft og saltvandet.

Et par ældre damer står med morgenkåber og håndklæder og smiler rundt til de andre delta- gere. Det er andet år, de er med til arrange- mentet, og de går til dagligt i samme vinter- badningsklub.

”Det er en helt speciel ople- velse, som alle burde prøve. Ud over det kolde gys er der et fantastisk fællesskab og glade mennesker.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu