Indledning
“Mandschauvinistiske svin”, “Feministiske hore” og “Sexistiske ko” er alle vilde udsagn, der med alt for jævne mellemrum bliver slynget ud i rummet under mudderkast-debatter omhandlende et af nutidens mest følsomme emner; sexisme.

Alle har deres egen holdning til det, alle står ved deres holdning i forskellige grader, men ikke desto mindre har stort set alle en holdning til dette emne.

Men hvad pokker er den rigtige holdning nu lige? Hvis der blot var ét enkelt svar på dette spørgsmål, ville verden nok være et simplere sted.

Uddrag
Men velbekendt er det jo, at videnskaben i sidste ende sejrede da de fik nok beviser, til at fjerne enhver tvivl om jordens egentlige form.

Jeg tror på at vi på nuværende tidspunkt også blot venter på et gennembrud der fjerner enhver tvivl blandt alle sexister, mandschauvinister og feminister.

Der er forskel! Man har iagttaget at videnskabelig udvikling vokser eksponentielt, så med den iagttagelse in mente, må man næsten antage at dette gennembrud kommer hurtigere end nogen sinde før.