Danmarks mest magtfulde influencer | Analyse

Indledning
Mette Frederiksen er Danmarks statsminister. Hun har et stort ansvar, hun skal lede Danmark. Mette Frederiksen har ikke ligefrem haft de samme opgaver, og ansvarsområder som de tidligere statsministre.

Mettes største ansvar, har været og er stadig, at føre Danmark sikkert gennem corona-krisen. Udover sikkert, er det også hendes ansvar, at Danmark består som land.

Det er utroligt svært at holde smitten nede, sørge for befolkningens sundhed både fysisk og psykisk og holde liv i virksomheder og foreninger samtidig.

Uddrag
Hun viser, at hun også bare er et menneske. Det er smart tænkt, fordi man har altid nemmere ved at forstå og tolerere, en person man føler man har noget tilfældes med, en man kan relatere til. Og det er netop det, Mette sørger for med et opslag som dette.

På opslag 3, ser man Mette Frederiksen, der står derhjemme og pudser vinduer. I billedteksten har hun skrevet ”Så blev det afsløret, at der ikke har været så meget tid til at pudse vinduer de sidste mange måneder.”

Her viser Mette, at hun har haft travlt de sidste mange måneder. Hun har haft travlt med at lede og navigere Danmark igennem en utrolig speciel tid.

Hun søger måske samtidig en smule medlidenhed, da de fleste danskere jo burde kunne presse en halv times vindues- pudsning ind i kalenderen en gang imellem. Men ikke Mette, hun har haft travlt.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu