Street Art kunstnere | Noter Billedkunst

Indholdsfortegnelse
• Vælg tre kunstnere, og søg information om dem, fx artikler om deres kunst. SKRIV STIKORD/NOTER OM: Hvilken form for Street Art laver de? Hvad vil de kommunikere/kritisere? Hvor sætter de deres kunst op? Osv.
- Banksy hvis identitet er ukendt:
- Shepard Fairy:
- Christopher Agurrie Schwarz (Zevs):
- Dean Zeus Colman:

• Find fotos af mindst tre værker fra hver kunstner, og sæt dem ind i dit dokument.
- Banksys værker:
- Shepard Faireys værker:
- Zevs værker:
- Zeus’ værker:

• Udvælg ét værk af hver kunstner (dvs. tre værker i alt) til en nærmere analyse: Hvilken teknik bruger de? Hvilke virkemidler? Og med hvilken effekt? Hvad tror du budskabet er
- Banksy’s værk “Banksy Beach Boys”
- Shepard Faireys design”Barack Obama håb plakat”
- Zevs’ værk ”Liquidated Chanel”

Uddrag
- Jeg har valgt Street art kunstnerne Banksy, Shepard Fairy og Zeus.

- Banksy hvis identitet er ukendt: Han er en berømt anonym graffiti-kunstner fra Storbritannien.

Den form for Street Art han laver, er en kombination af graffiti-skrift og stencil. Ofte inkluderer han også alt hvad han kan finde på gaderne såsom gadeskilte og andre former for genstande, sprede sit budskab ved at skabe smukke gadeillustrationer.

Hans værker vil ofte kommunikere noget mht. politiske satirer, og hans budskaber som går igen er samfundskritiske ting såsom krig og kapitalisme.

Han er besat af politiske emner i Storbritannien som overvågning og politiets magt. Banksy maler sin kunst på offentlige områder såsom på mure, så alle kan nyde hans værker, i de forskellige omgivelser.

- Shepard Fairy: Han er en berømt amerikansk grafiker og social aktivist. Den form for Street-art han laver, er skærmprints, murmalerier, klistermærker og plakater, collager, skulpturer og malerier i offentlige rum.

Han kan godt lide at arbejde med farverne sort, hvid og rød. Han har skiftet mellem rige kunst, kommerciel kunst, gadekunst og politisk kunst.

Det han lavede og han også var berømt for, er at omdanne ansigtet til en ukendt senator, til et universelt anderkendt ikon.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu