‘Stjernenatten’ | Analyse | Billedkunst | 10 i karakter

Indledning
Jeg valgte at arbejde med værket Stjernenatten (Starry Night), som er malet af den kendte kunstner Vincent van Gogh. Billedet blev malet i 1889, og det skal forstille udsigten fra hans hospitalsværelse lige inden solopgang.

Indholdsfortegnelse
Valgte værk: Stjernenatten (Starry Night), Vincent van Gogh
- Min parafrase:
- Vincet van Goghs Starry Night:

Uddrag
Jeg valgte at arbejde med Stjerne natten (Starry Night), fordi jeg godt kunne lide ideen om at han bare malede hvad han så, når han så ud ad sit vindue.

Den politiske debat jeg valgt at bruge, er klimasituationen lige nu. Et af de største politiske emner her for tiden er nemlig klimadebatten, og derfor synes jeg også det var oplagt at bruge det til min politiske parafrase.

Som sagt så malede Van Gogh hvad han så ud ad sit vindue, og det valgte jeg også at gøre, bare med en klimaorienteret synsvinkel. Jeg har researchet lidt for at finde de største klimabelastende kilder.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu