Roman med Tue | Analyse | Thomas Korsgaard

Indledning
Romanen er skrevet Thomas Korsgaard som kun er 25 år gammel. Han udgav bogen den 2. februar 2017. Romanen er baseret på hans egne opvækst.

Hvis der skulle komme et menneske forbi, handler om drengen Tue, som bor med sin far, mor og to mindre søskende på en gård tæt på Skive.

Faren er landmand, moren er afhængig af spil på nettet. I romanen følger vi Tues svære opvækst, som er hovedpersonen i romanen.

Uddrag
I Romanen er Tue hovedperson og udover ham er de to væsentligste personer hans forældre. Hans mor er indelukket og har det dårligt rent psykisk.

Hans far derimod ser ud til at klare det nogenlunde på trods af den økonomiske situation og problemerne med moren:

” (…) Min far er begyndt at gå lidt duknakket på det seneste, men han halter ikke længere. Det er kun gamle mennesker eller handicappede, som halter for alvor.

Det med duknakketheden er sådan noget, hårdt fysisk arbejde gør ved én. Bagefter vil han køre hjem til huset igen. (…)” (s.57)

Faren beskrives i citatet for oven rent fysisk og også, hvordan han er som person. Det beskrives, han er duknakket og ud fra dette kan det konkluderes, at han er en midaldrende mand. Til sidst nævnes, der noget om farens daglige liv. Da faren altid gør tingene på en bestemt måde, er han et rutinemenneske.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu