Kønsdebatten og #MeToo påvirkning | Dansk Kronik

Indledning
Der findes ikke mange debatter, der skaber lige så stærke reaktioner som kønsdebatten og kønsroller, men her i starten af det nye årti er det heller ikke blevet skruet ned på.

Sociale medier, aviser, nyhederne, skoler og arbejdet er der blevet taget snakken om dette emne. Men hvordan vil den store reaktion påvirke kønsdebatten og kønsroller i fremtiden?

Og hvad nu hvis #MeeToo udvikler sig meget mere, hvad kan det så betyde for fremtidens forhold mellem mænd og kvinder? Og vil mange kvinder udnytte den store debat til egen fordel?

Uddrag
Men har kønsdebatten og #MeToo-bevægelsen taget overhånd på nogen punkter? Ja, Jeg syntes selv det har taget en smule overhånd.

Syntes dog helt sikkert der skal gøres noget ved problemet med ligestilling, rettigheder, seks Særkane og krænkelser som mange kvinder oplever fra mænd med højere magt end dem selv.

Syntes også det sejt at en kendt dansk tv-vært, stiller sig op på live tv som Sofie Linde, og tør stå op og sige noget hvad hun har været igennem. Som kan give modet til andre unge kvinder.

Men syntes det har taget overhånd når man begynder at udnytte sager for et årti siden, for at få hævn eller bare få sparket nogen højt stillet mænd ned fra pinden, såsom sagen mod formanden fra radikale venstre Morten Østergaard.

Morten Østergaard, som havde lagt en hånd på en kvindelig kollegas lår for tolv år siden, og blev derfor nød til at stå af som formand for radikale venstre fordi medierne gik amok.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu