Ikke afsendt | Analyse | Lærke Winther | 10 i Karakter

Indledning
Hverdagsproblemer er noget vi alle kender til. Når vi føler ingenting går vores vej og man ser glasset halvt tomt i stedet for halvt fyldt.

Med hverdagsproblemer medføres der konflikter med ens følelser. Om det er de små ting man er frustreret over, såsom at møde for sent i skole, eller det er de store såsom at have mistet en man har haft kær.

Uddrag
Når man tænker så meget på en person, så er det mærkværdigt ikke at vide om vedkommende er i forhold eller ej. Hvad mere er at de ikke har haft kontakt i et par år.

Endvidere ved vi ikke hvilken relation Marie og Iris har. Det tyder på at de ikke er bare er gamle venner eller kollegaer. Iris kunne meget vel være Maries datter:

”Mens jeg laver kaffe, tænker jeg på, om du også drikker morgenkaffe nu og med hvem. Bruger du stadig sukker, eller er du gået hele vejen over til te?

Er du stadig bare ikke et morgenmenneske? Falder du i staver over koppen, mens du piller ved din øreflip?” (side 7, linje 2-7). Som der ses i citatet, så plejede de to kvinder at stå op sammen, hvilket er en stor indikator for at de er tidligere bofæller.

Marie lægger også mærke til at Iris plejede at pille ved sin øreflip, hvilket er endnu et tegn på de var tidligere bofæller, da det var en af Iris’ vaner.

Heraf kan vi konstatere at Iris potentielt kan være Maries datter eller måske en tidligere veninde som hun har boet sammen med.

Vi ved med sikkerhed at de ikke er på talefod længere. Hvorfor vides ikke, men de har uden tvivl haft deres konflikter: ”Så sidder I sikkert der og bliver enige om, at jeg er en dum kælling.” (side 7, linje 9-10).

Marie er sikker på at Iris synes, at hun er en dum kælling. På trods af det ønsker Marie at de skal lade deres fortid blive og dermed starte på en frisk.

Hun indrømmer senere i samme besked, at årene måske er blevet for mange, og båndet kan være for svært at genopbygge.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu