Indledning
Vi har alle rigtige mange erindringer fra vores liv, især om hele vores opvækst og barndom. dengang hvor vi alle var glade

legede rundt med vores venner, gik i skole med fritimer og uden et pres for, at få gode karakterer. Det var jo selvfølgelig alt sammen nogle gode minder man savner og med stor glæde ville genleve igen.

Men så er der jo også alle de “dårlige” erindringer, som vi troede ødelagde vores liv dengang, men som egentlig nok har været med til at bane vejen for vores liv og gjort os til hvem vi er.

Indholdsfortegnelse
Indledning:
Analyse:
Fortolkning:
Afrunding:

Uddrag
I månestrålesofaen fortæller Cristina Hesselholdt om en meget deprimerende og sorgfuld periode fra hendes barndom

der handlede om da hendes far valgte at forlade familien, altså jeg-fortælleren og moren. Historien er der en jeg-fortæller

som der selvfølgelig er Christina Hesselholdt hende selv. Historien fortælles fra jeg-fortællerens synsvinkel, og hun fortæller om sine tanker, følelser og inddrager også nogle dialoger om alt det der sker i perioden.

I starten af teksten (linje 1 - 4) står der ”da han fortalte det, rejste der sig en mur i mit bryst. »kan du da bedre lide hende end os«, spurgte jeg. »jeg kan lide hende på en måde«. »hvilken måde?«”.