Fra Fejø | Analyse | Thomas Hermansen

Indholdsfortegnelse
Fra Fejø virksomhedskarakteristik:
Markedskarakteristik af babymos (babymad):
Information fra video af oplæg om Fra Fejø:

Uddrag
Fra Fejø er en produktionsvirksomhed fra den lille ø Fejø som ligger lidt nord for Lolland. Fra Fejø er et IVS, men har sandsynligvis skiftet selskabsform da IVS er en udløbet selskabsform.

Fra Fejø blev stiftet i 2017 af Thomas Hermansen og hans kone Ditte L. Mortensen. Ideen til virksomheden kom, da Thomas og Ditte lavede mos til deres barn af gode æbler fra Fejø hvor de bor, og de kunne ikke finde produkter af samme kvalitet i de lokale supermarkeder.

Det er den lækre, sunde og økologiske frugt som er omdrejningspunktet for virksomheden og produkterne.

På deres hjemmeside er det første der møder en også teksten ”danske økologiske produkter” med underrubrikken ”vi putter solen og den danske sensommer på ”glas” – det er hele deres koncept og deres ide formuleret kort.

Fra Fejøs antal produkter er mange, herunder babymos, smoothies, sodavand, marmelade, kompot, sirup og eddike og quinoa frø. Fra Fejø forhandler med nemlig.com, Irma, Kvickly, Føtex, Bilka, BabySam, Coop.dk blandt andre.

Udover disse detailforhandlere kan man købe deres produkter engros hos virksomhederne Råhandel, Solhjulet, Eat My Brand, Smagisk, DeliDrop og Nordlie Foods. De befinder sig bredt set i branchen for fødevare og bestemt produkter lavet af frugt.

Selskabet havde højere omkostninger på varer end hvad de tjente indtil 2019, hvor bruttofortjenesten gik til 37.000kr. fra de -44.000kr. i 2018.

I 2020 gjorde de det endnu bedre og scorede en bruttofortjeneste på 693.000. Årets resultat har dog være i underskud alle årene, da det er en virksomhed i slut-opstartsfasen der stille og roligt bevæger sig godt ind i vækstfasen.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu