Drømme | Dansk Essay | 12 i Karakter

Indledning
Har du nogensinde siddet i en bil og fulgt regndråbernes spor på tværs af ruden med din finger? Har du forsøgt at følge en dråbes rutespor i det rette tempo og i det rette mønster for at opdage, at dråben pludselig går i stå?

Jeg var 16 år gammel, Knust, ødelagt, udmattet, fortvivlet, ensom, overvældet af frygt, håbløshed, selvbebrejdelser og vrede. Jeg havde drømme.

De vandrede frit, jeg var forvirret, livet var en kamp for virkeligheden. Små drømme, store drømme, barnedrømme.

Der var præcis den mænger drømme til at mit liv nu kunne hænge sammen på allerbedste vis. Drømme nok til, at i morgen gav mening, men få til at holde hovedet i virkelighedens verden.

Uddrag
Ved siden af dig, men heldigvis og desværre så du ikke min indre sjæl og kampene. Heldigvis og desværre så du bare facaden, du brød ikke igennem den tomme væg. Fortabt kaldte de mig.

De viste bare ikke at jeg ikke havde noget at tabe udover mit dyrebareste – min familie. Livet slog hårdt. Jeg samlede resterne af ondskab op, gik hjem og integrerede det i min egen kerne. Bød djævlen på min skulder op til dans.

Angsten levede det liv, drømmene før havde haft. Angsten styrede mig, gav mig retning og gav mig det tætteste, jeg kom på formål. Alt var en flugt. En flugt fra hverdagen og fra mennesker - fra livet.

En flugt fra nærhed og kontakt, en flugt fra ensomhed. Alt - hver en ting – i mit liv blev hængt gennem en linse af angst. Altid var min krop i allerhøjeste alarmberedskab, aldrig var der ro.

Kun hjemme i min egen lille hule var der fred. Kun bag en låst dør var jeg beskyttet fra verden, kun der kunne jeg i momenter lade angsten ligge. Der var kun mig selv at være bange for. Men det er heller ikke altid helt uden grund.

Alt imens kaosset rasede i mig, mens mit hoved var ved at eksplodere i smerte og tunge tanker, mens mit hjerte var koldt og meningsløsheden voksede, mens verden for forbi, drømte folk omkring mig videre.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu