Bryllup og skilsmisse | Case | Afsætning

Indholdsfortegnelse
Redegørelse for udviklingen i antallet af bryllupper i Danmark inden for de seneste 10 år opdelt i kirkelige og borgerlige vielser.
Redegørelse for købsbeslutningsprocessen for købet af en typisk bryllupsfest
Analyse af rådighedsbeløbets betydning for købet af en bryllupsfest
Konklusion på rådighedsbeløbet
Referencegruppernes muligheder for at påvirke et ”køb/Køb ikke” af bryllupsfest

Uddrag
Før et par vælger at tage den store beslutning om at blive gift, er der en del ting der skal afklares først.

Det kan fx være at de skal tage stilling til om de vil have en fælles konto hvor begge deres indkomster går ind, altså de deler deres økonomi, eller de hver især vil have deres egen konto og dele udgifterne derfra.

I forhold til bryllupsfesten er der rigtig mange forskellige ting der skal afklares og planlægges, og der er mange forskellige måder at fejre den store dag på.

Nogle vælger rådhuset og bliver gift der, mens andre vælger at sige ja til hinanden i kirken, mens familie og venner er med til at fejre ægteparret.

Der vil typisk være en fest bagefter med 3-retters menu og en bryllupskage. Andre har vilde ønsker og tanker omkring hvordan deres kærlighed skal fejres på. Nogle vil måske gerne giftes på toppen af et bjerg, eller en lækker strand på Barbados.

Efter brylluppet er der typisk også en bryllupsrejse, det kan både være et ophold i eget land eller i udlandet. Der er ikke nogen grænser for hvad du kan finde på hvordan dit bryllup skal være, men ingen tvivl om at det er typisk parrets økonomi der vil sætte sit præg på planlægningen og købet af brylluppet.

Derfor kan du ikke bare planlægge et bryllup på en dag, det tager tid at søge informationer og priser på alt det der indgår i en bryllupsfest.

Der er en del planlægning og beslutninger omkring evt. leje af lokale, eller telt til haven, mad, bordplan, indkøb generelt, bryllupstøj mv.

Det er en stor dag og skal fejres med en fest, det kræver stor planlægning også omkring service, da dagen handler om ægteparret og de skal selvfølgelig ikke gå rundt og servicere gæsterne. Så er der blomster og pynt som også er typisk for en bryllupsfest.

Nogle par vælger også kørsel til og fra kirken, og nogle gange i et specielt køretøj som fx limousine, hestevogn eller andet du til dagligt ikke ville gøre.

Men alt i alt er der meget planlægning, og mange spørgsmål/overvejelser om det er værd at købe? kan man få det billigere? skal man reservere nu eller noget andet? ja parret står overfor mange valg og beslutninger, og de skal vurdere deres ønsker og køb, og i mange tilfælde få hjælp.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu