Boganmeldelse af ”de gale” | Kim Fupz Aakeson

Indledning
”De gale” er en roman på 150 sider, skrevet af forfatter Kim Fupz Aakeson. Romanen er skrevet i 1992, men foregår i året 2010. Derudover har den kendte danske forfatter udgivet en del andre noveller og romaner, som ”Sallies historie” ”Alting og Ulla Vilstrup” og en masse andre.

”De gale” vandt i 1992 i den skandinaviske konkurrence, prisen for den bedste ungdomsroman. Bogen er en science fiktion roman.

Indholdsfortegnelse
Referat
Personbeskrivelse
Miljøbeskrivelse
Min mening
Anmeldelse

Uddrag
Da jeg først så bogen, tænkte jeg ikke at det var en bog jeg ville læse, da jeg ikke synes titlen på bogen er særlig fangende.

Dog valgte jeg at læse bogen alligevel og blev positivt overrasket. Jeg vil klart anbefale denne bog til folk som er vild med en god historie med en god spænding og nogle oplevelser igennem bogen.

Vil sige at bogen nok er for personer over 14, da personer under måske ville have svært ved at forstå handlingen i den.

Jeg vælger at give bogen 3 stjerner, da jeg synes bogen er rigtig god og fangende, når man først er kommet i gang. Grunden til at bogen ikke får de sidste to stjerne er at man simpelthen mangler noget viden. Hvor er Steffs familie? Hvorfor er folk gale? Man står tilbage med en masse spørgsmål som man selv skal gætte sig til.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her