12-årig dreng drukner på Skovshoved Havn | Nyhedsartikel

Indholdsfortegnelse
Drengen gik kun i 6. klasse, og klassekammerater siger at han tog hjem alene dagen før.

Skovshoved Havn hvor manbader om sommeren og hygger sig, er nu blevet et mindested til en drukneulykke.

Antal drukneulykker steget fra år 2000 til nu

Hvordan sker drukneulykker?

Alkohol er tit indblandet i drukneulykker.

Undgå at drukne

Begravelse til drengen

Uddrag
Fredag aften klokken 23.14, ringede 31-årige Mette Andersen til alarmcentralen, og havde fundet liget af en ung dreng nede ved Skovshoved Havn. Kvinden havde fundet drengen liggende i vandkanten, bevidstløs.

Hun ringede straks 112, hvor hun fik fat i Bo Larsen, der arbejder i Nordsjællands politi, som sendte en ambulance og to politibiler ud til havnen.

Efter udrykningen begyndte der langsomt at samle sig en gruppe mennesker som enten har hørt eller set politibilerne. Lægerne vurderet hurtigt at offeret ikke træk vejret, og at personen var død.

”efter første kig, kan man se at drengen desværre er druknet og at det er lidt tid siden, da han er helt bleg i ansigtet” siger paramediciner Jens Bjærregård.

Der har tidligere været drukneulykker i Skovshoved havn, og så sent som Sidste år var der endnu en ung mand der mistet livet ved at drukne.

Lige nu er der folk som undersøger om der er en sammenhæng, men det kan også være det bare er tilfældigt. Vi har kontaktet familie til drengen, og fik fat i faren til drengen, han fortæller: ”fredag aften spurgte min søn om han måtte tage ned til havnen.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu