Indholdsfortegnelse
Placer appen i en trelags-arkitektur. Kom med et eksempel fra jeres egen prototype.

Hvilke persondata skal Pizza Paradise hente i forbindelse med etablering af Appen? Er der områder, hvor de skal være særligt opmærksomme?

Hvilke cookies skal Pizza Paradise anvende?

Hvordan sikrer Pizza Paradise sig, at de overholder persondataforordningen?

Tag stilling til, hvad persondataforordningen betyder for kunden og virksomheden.

Uddrag
Trelags-arkitektur er den måde et program er opbygget på og det består af tre lag, som er præsentationslaget, datalaget og logiklaget. Hvis vi kigger på præsentationslaget, som er det første lag i programmet og består af det data.

Logiklaget som er det midterste lag der består af data mellem præsentationslaget og datalaget. Datalaget som er det nederste lag og opbevare den data som programmet indsamler.

Hvis vi kigger på min prototype, så har jeg valgt at gå ud fra Co2 beregneren altså “vores miljøvenlige pizzaer” Det hele fungere sådan at forbrugeren kan navigere rundt på appen og kan se de forskellige funktioner, det er vores præsentationslag.

Hvis du så f.eks. klikker på “beregn Co2”, så er det logik laget der sørger for at handlingen bliver vist til forbrugeren i præsentationslaget og der henter den data, som så bliver vist afhængig af handlingen i appen.

Datalaget indeholder alt det data, som forbrugeren foretager sig f.eks. hvilken pizza de har lavet ellers deres personoplysninger. Logik laget sørger for at at sende det forskellige data frem og tilbage og beregne diverse ting.