Nytårstale 2020-2021 | Analyse | Dansk opgave

Indledning
Endnu et år er nu gået. Et år med både op og nedture. Men mest af alt et år der får mig til at se endnu mere frem til 2021.
2020 var for mig et hårdt år.

Et år hvor usikkerheden virkelig ramte mig, og følelserne kom uden på tøjet. Jeg gik ind med en tankegang, som viste sig at være noget utilregneligt. Jeg havde klare forestillinger om, at det skulle blive mit år.

Men tvært i mod - det blev pandemiens år. Jeg kan vist ikke komme udenom, at 2020 var det år, hvor der blev skrevet verdens historie igen.

Corona. Aldrig har jeg hørt et navn så mange gange. Men ikke alt var fyldt med nedture. For det var et år, hvor jeg lærte mig selv at kende. Lærte hvad det vil sige at være fyldt med usikkerhed og ubeslutsomhed.

Uddrag
Da vi tilbage i marts blev sendt hjem for første gang, havde jeg aldrig i min vildeste fantasi forestillede mig at vi først efter 1 år, vil kunne se lys for enden.

Men jo, et helt år er nu gået. Det er på mange måder gået så utroligt stærkt, som om jeg mangler at gøre tusinde ting. Som om jeg har levet i en tåge hele året.

Men der er sket så meget. Jeg gik fra 7 til 8 med en klasse, som jeg kun kan tale godt om. Jeg blev konfirmeret - fik ny chef i Rema - noget at være på ferie - i sommerhus, med min fantastiske familie, og jeg oplevede Bornholm med min årgang.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu