Indledning
”Stadionet kalder nu igen. Agf min kærlighed, min ven og længsel. Altid for Agf, altid for Jyllands hovedstad. Aarhus det er mit hjem.”

Agf står over for en af de vigtigste kampe for Aarhus i årtier. Sorte skyer drager ind over Ceres park, mens sveden pibler ned fra alle de spændte fans.

Det er den 29. juni 2022 og agf er klar til en nervepirrende gyser mod FCK. Sekundviseren er tikket 55 sekunder til kampstart.

Stadionet er helt fyldt og folk er spændte på kampen. Agf skal have en sejr for at kunne kalde sig mestre. Stemningen er helt i top og stadion er helt levende.

Uddrag
Vi ved hurtigt hvordan en lille flok mennesker kan få et helt stadion til at sætte i kog. Atmosfæren er i top med hele Aarhus bag byens hold.

Kampfløjten lyder og Agf starter med bolden. Folk står helt mast sammen, og nervøsiteten er helt i top. Folk på lægterne kan slet ikke forstå, at det der ikke er sket i 20 år, nu kan ske om 90 minutter.

Agf er fuldt under pres og det mærkes tydeligt på alle de fremmødte fans. Folk bliver mere og mere udtryksløse i hovederne. Agf skaber intet, det er kun FCK, der skaber chancerne.

Uret tikker 10 minutter på viseren, og det frygtelige sker i samme sekund, FCK`s Jonas Wind har bragt FCK foran med 1-0.

Tavsheden rammer stadion, ikke en lyd bliver skabt, folk står bare med tavse hoveder og forstår ikke, hvad der sker. Kan det virkelig passe, at Agf smider det hele på målstregen, eller kæmper de sig tilbage fra denne frygtelige start.

Spillerne samles i en rundkreds midt inde på banen, og menneskerne på stadionet begynder stille og roligt at se, om de kan få gang i noget stemning, og gang i byens hold.