Indledning
Nordkraft handler om 3 unges liv i stofmisbrug, de har hver deres historie, men kan egentlig nemt sammenlignes med hinanden, man kan sige de er på tre forskellige niveauer i livet som misbruger, den ene, Maria, er ikke så meget misbruger, men mere end del af det, ved at have en kæreste som sælger stoffer.

Den anden, Allan, er tidligere misbruger og er egentlig ved at være godt ud af det liv for at få sit liv tilbage på rette skinner, men hans fortid slipper ham ikke rigtig.

Den tredje, Steso, er så langt ude i stofmisbruget, at det næsten er umuligt at komme ud af igen, men han prøver alligevel, for at kunne være sammen med den han elsker, men han kunne ikke klare det, og ender med at tage en overdosis.
Filmen omhandler unge, kærlighed og stofmisbrug.

Uddrag
Filmen kunne nok ikke foregå i dag, med de mere strikse regler omkring det hele, men i 00’erne som den foregår i og i 2005 da den kom ud, var den nok meget reflekterende på hvordan unge levede dengang, eller i hvert fald nogle unge.

De tre unge skal tage mange valg om hvad de egentlig vil, det valg der oftest fremgår, er enten om de vil finde kærligheden, eller blive i miljøet. Maria har godt nok en kæreste som er pusher, men hun er i tvivl om det virkelig er ham hun vil være sammen med.

Nordkraft går egentlig ud på at være stofmisbruger, spørgsmålet er: Kan man komme ud af det igen, hvad skal man gøre, og er man klar på at opgive det der frister en for et bedre liv?

Filmen viser hvordan tre personer gennemgår misbruget og en mulig afvænning og resultatet af deres handlinger.