Indledning
I Årets flirt, 2020, 7:02 er om Emma og Luna som er bedste venner. Luna er blevet stemt som årets flirt, som kan gøre en del piger jaloux som man også ser at Emma bliver, da Luna altid får opmærksomhed af drengene.

Emma ender med at sige hvordan hun har det med Luna altid for drengenes opmærksomhed. Hun lader sin jalousi gå ud over deres venskab, hvilket gør at pigerne ender ud i et stort skænderi.

Ud fra hele kortfilmen får man en indtryk af at begge piger har det svært på hver deres måde.

Emma er træk af at være i Lunas skygge, og slet ikke få noget opmærksomhed af drengene, men bare er kendt for at være Lunas veninde.

Emma snakker lidt nedladende til Luna, hvor hun faktisk ikke selv kan se at det gør Luna ked af det.

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Kortfilmens point of no return 1. akt starter allerede lidt I starten af filmen, hvor vi ser at Emma ruller øjne af Luna, for at brokke sig over alt den opmærksomhed, som andre piger ville ønske de kunne få.

Konflikten mellem pigerne opstår rigtigt da Luna rejser ud fra cyklen for at ryge, hvor Emma beskylder hendes for at være meget selvglad og billig hos drengene, men at hun også kun tænker på sig selv og ikke andre rundt omkring hende, fordi hun bare skal have opmærksomhed.

Emma giver meget udtryk for at hun gerne vil have drengenes opmærksomhed, som vi også hører (4:18/10:46) hvor hun siger til Luna at hun ikke skal snakke sådan om Jacob, fordi hun godt kunne lide ham, og derimod begynder at kalde hendes egen veninde for billig.

Filmens 2. akt sker i tunnelen (5:22/10:46) hvor Luna fortæller Emma hvor usikker hun er på sig selv og at det ikke er hendes skyld at hun ikke tør at være sig selv når drengene er i nærheden, men også at folk kun er venner med Emma på grund af Luna.

(6:22/10:46) får vi at se hvordan hele deres samtale har påvirket Luna til at få det fysisk dårligt, med sig selv og spørg Emma “er du overhovedet min ven”, hvilket man som seer godt kan tvivle lidt på da man godt kunne få den indtryk af at Emma bare var veninder med Luna for at få lidt opmærksomhed.

I 3. akt får man indtrykket af at Emma begynder at forstå hvordan hun egentlig har været overfor Luna hele aftenen, og at det ikke er hendes skyld med alt den opmærksomhed hun får. (7:51/10:46)

beder Emma hendes om at vente, hvor hun fortæller om hvordan hun har det med at være kendt som “Lunas ven hele tiden”.

Pigerne får fortalt hende hvordan de har det begge to, og får løst det hvor vi ser i slutningen af kortfilmen at de bliver gode venner igen.

Pigerne virker til at komme fra et godt miljø hvilket man også kan se på deres tøj, og den måde de er på en typisk teenager.

Vi ser Emma som er den her søde, rolige og egentlig uskyldige pige, som bare gerne vil have lidt opmærksomhed af drenge og generelt folk omkring hende, hun er træt af at være i Luna skygge hele tiden og at hun kun bliver kendt for at være Lunas veninde.

Hun har en lang kjole på med stiletter og en creme farvet jakke og mærke brunt krøllet hår.