Indholdsfortegnelse
1. Hvilken type virksomhed er Perchs Thehandel?

2. Skitser Perchs Thehandels værdikæde.
- Indkøb og lager
- Marketing
- Salg og service

3. Analyser virksomhedens kernekompetence.

4. Udarbejd en SWOT-opstilling for Perchs Thehandel.
- Interne forhold
- Stærke sider (Strengths)
- Svage sider (Weaknesses)
- Eksterne forhold
- Muligheder (Opportunities)
- Trusler (Threats)
- Stærke sider
- Svage sider
- Muligheder
- Trusler

Uddrag
Perchs thehandel er en Handelsvirksomhed, fordi de opkøber færdigproducerede produkter fra hele verden. De sælger produkterne videre til deres kunder i uændret tilstand.

Perchs sælger ikke kun the, men også tilbehør til te, fx tekander og kopper, derudover sælger de også kager, syltetøj, honning osv.

Perchs er både en detailvirksomhed og en engrosvirksomhed. Det er de fordi at de både sælger varerne direkte til kunden, og fordi at de ifølge deres hjemmeside, også sælger deres varer til andre virksomheder.

---

Indkøb og lager
Perchs importerer deres te fra de bedste plantager og haver overalt i verden.

De får deres produkter tilsendt til deres adresse i København. De har som mange andre virksomheder et lager i butikken, her sørger de så selv for opfyldningen i butikken.

De opbevarer deres te i deres butikker, dvs. at de fx ikke har et lager til deres te. (Information fra deres egen hjemmeside)

Marketing
Perchs priser er forholdsvis høje, da det er kvalitets-te de sælger.

En æske med 10 tebreve i koster omkring de 60 kr, hvorimod man kan købe en æske fra Pickwick med 20 tebreve i til omkring 10 kr.

Man får dog en masse med i prisen, når man køber te fra Perchs. Det er rigtig lækkert eksklusivt te, hvor der også står på pakken, hvordan det skal behandles, brygges osv.

Derudover er det en oplevelse i sig selv, at komme ind i deres butik, siger deres kunder i en af videoerne.

Perchs har deres egen hjemmeside, hvor de promovere sig på. Her kan man købe deres produkter online, og få det leveret hjem til sig selv. Derudover kan man læse om virksomheden og deres værdier, fx bæredygtighed.