Indledning
Alle mennesker i dagens Danmark gemmer på noget, måske noget som de ikke altid er så åben om- kring. Det er disse sider af en selv man ikke vil vise frem for andre.

De sår man har vil man helst dække til fra andre så de ikke ser dem. Dette gør man ved at tage en ”maske” på og lade som om alt er fint.

Muligheden at fortie hemmelighederne til det anonyme og glemme det i håb om at fremstå som noget, som er uopnåeligt.

I dette tilfælde perfekt. Det er lige præcis dette som denne novelle handler om. Det handler om en Mand ved navn Bo som lever det perfekte liv som ejendomsmægler og er den bedste til at sælge ejendomme på hans arbejde.

Hvad ingen ved er bare at han har en mørk fortid, ingen forældre og traumer fra barndommen.

Uddrag
Bo er hovedpersonen i novellen, da hele handlingsforløbet handler om ham. Bo virker som en mand med ti sider.

På den ene side har han den perfekte del af sit liv som en succesfuld ejendomsmægler. Person som de fleste på hans arbejde ser op til og som tror har det supergodt.

På den anden side har man Bo med alt sorgen, kun få gode minder og ikke nogen rigtige forældre til at være der for ham når han har brug for det.

Bo opfattes som værende fra overklassen grundet hans erhverv. Bo er en meget positiv person som hellere ser glasset halvt fyldt end halv tomt. Han ser også det positive i alt negativt.

Dette ses da Bo fortæller lidt om sin egen barndom. ”Bo er sådan set tilfreds med sit liv og den barndom” (S.2, L.86)

Da Bo har to sider af sig selv for at skjule hvem han egentlig er, har han svært ved at åbne ordentligt op for andre. Dette ses når han for eksempel snakker med Lina som er hans kollega.

Lina er rigtigt interesseret i ham og hans liv, men han har svært ved at snakke om det grundet hans opvækst og alle de nedture han havde imens han var barn.

”Over 5 flæskestegen beder hun smilende Bo om at fortælle noget om sig selv. Hvor er han vokset op, hvilket slags hus boede han i, og hvad lavede hans forældre? – Jo, siger Bo.

Det er mange spørgsmål, men heldigvis bliver de afbrudt af, at der skal være en konkurrence.” (S.1, L.4-8) Bo har også en meget dårlig hørelse som han højst sandsynligt har arvet fra sine afdøde forældre, da de begge to var døve.

”Til sidst fandt man ud af, at han bare var tunghør.” (S.3, L.115). Da bo var barn, havde han sin egen måde at kommunikere med andre på da han aldrig har lært at tale ordentlig dansk på grund af hans foræl-

dre ikke har haft muligheden for at lære ham det, grundet de begge to var døve. I Starten af novellen bliver man hurtigt introduceret til Lina som er Bos kollega.