Zleep Hotel | Analyse | 12 i karakter

Indholdsfortegnelse
Karakteriser virksomheden Zleep Hotel
Analyser udvalgte forhold i Zleep Hotels´ omverden
Analyser Zleep Hotels konkurrenter Vha. konkurrencetragtmodellen
Zleep Hotels markedsandel

Uddrag
Zleep Hotel er en hotelkæde, der blev grundlagt af Peter Haaber i 2003. Zleep Hotel er et aktieselvskab, som indviede deres første hotel i Tårnby. Der findes i dag 13 hoteller i Danmark og et på vej i Sverige.

Zleep Hotels typiske beliggenhed er i storbyer med en central placering, nær lufthavne, ved trafikale knudepunkter og gode parkeringsmuligheder. Zleep Hotels er altså en serviceydelse.

I 2016 havde Zleep Hotel en omsætning på 11.435.000 kr. som steg til 12.910.000 kr. i 2017. - Deres årsresultat er også steget i den periode. Zleep hotel tilbyder hotelovernatninger til fordelagtige priser. Alle hotellerne styres fra hovedkontoret.

De er altså ansvarlig for funktioner som økonomi, it, booking, marketing og salg. Hovedkontorets vigtigste rolle er at sørge for, at personalet kan fokusere på at servicere gæsterne og sikre den daglige drift.

---

Konkurrenter:
Zleep Hotel har en række konkurrenter, som henholdsvis er de andre hoteller i Danmark.

Zleep Hotels konkurrencesituation ser dog forskellig ud fra by til by. Zleep Hotel i Århus konkurrerer på nogle andre forhold end de gør i Billund for eksempel.

Zleep Hotel ser ikke alle danske hoteller som deres direkte konkurrenter, da nogle af de andre danske hoteller har vidt forskellige koncepts, som ligger langt fra Zleep Hotels.

Kunder:
Zleep Hotels kunder kan påvirke dem både positivt og negativt. Det kommer nemlig an på deres oplevelse på hotellet.

Når kunderne tjekker ud, får de mulighed for at skrive en anmeldelse af, hvordan de synes det har været. Derudover har Zleep Hotel valgt at sige, at hver 10. besøg ved Zleep Hotel er gratis, dette har haft en stor positiv effekt på antal besøgende.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu