Winefamly | Analyse | 10 i karakter

Indledning
Winefamly er en dansk virksomhed, der først kom til i december 2016. Virksomheden tilbyder en abonnementsordning, hvilket man som forbruger betaler 75- kr. om måneden, for at være medlem af.

Selve den service, som Winefamly tilbyder, er at give kunderne gode priser på diverse flasker vin & spiritus, samt andre drikkevarer. Som medlem af abonnementet, får man ikke en fast leverance af produkter.

Det gør at man som forbruger, selv bestemmer hvilke produkter man vælger at købe og hvornår de skal købes. Winefamly køber deres produkter direkte fra producenterne

hvilket til fordel for kunderne giver dem en lavere pris, da der springes mange mellemled over, i forhold til at få produktet bragt ud til forbrugeren.

Indholdsfortegnelse
Forretningsmodel
Produktparametre
Fordele og ulemper ved Winefamly’s forretningsmodel
Diskuter udsagn
Identificér en væsentlig udfordring

Uddrag
Winefamly’s nøgleaktivitet er deres tætte samarbejde med vinproducenterne. Hele ideen med at købe vin direkte fra producenten, er nøglen til hele virksomhedsideen.

Dette gør også at Winefamly kan garantere Europas laveste markedspris, som Winefamly skriver på deres hjemmeside. Ud over at vinen er købt af producenterne, så har Winefamly besluttet kun at tage betaling for vinens kostpris samt transport af vinen.

Dette medfører også at vinens kostpris forbliver lav for alle Winefamly’s kunder. En anden nøgleaktivitet, er at kunderne hos Winefamly er med til at bedømme produkterne, der bliver solgt på hjemmesiden.

Dette er med til at garantere, at de produkter som Winefamly tilbyder, altid vil falde i god jord hos kunderne. Winefamly’s nøgleresurse er deres medarbejdere, som skal forstås som personerne bag Winefamly.

Virksomheden er startet op, af fire danske mænd der alle elsker vin. De mener at det skal være let at finde en god vin, til en ordentlig pris.

De bringer desuden, hver deres egenskaber til virksomheden. Thomas Herman står for markedsføring, imens at Thomas Pedersen står for strategier for virksomheden.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu