Voksent menneske ser TOTALT latterligt ud på et el… | Analyse

Indledning
Samfundet vi lever i dag, har ændret sig meget gennem de sidste år. Traditionerne og teknologien er blevet ændret og der er kommet nye værdier og ny tænkning til.

Dette har været en stor omvæltning for mange menneske, som har haft svært ved at indfinde sig med det. Mens andre har kunne indfinde sig hurtigt under de nye forhold.

Teknologien har været meget i fokus de sidste par år, hvor der er kommet et stort fokus på vores miljø. Dette har været skyld i at udviklingen, og ny tænkningen med grøn baggrund har haft stort fokus.

Man ser el-biler, el- løbehjul, og el-cykler har haft en fremad gående vækst inden for de sidste par år. Disse elapparater har været meget til at give os et mere bæredygtigt samfund.

Da man b.la. har taget sin el-cykle frem for bussen eller el-løbehjulet. Denne udvikling at man kan komme grønne fra a til b, har haft en positiv indvirkning på mange.

El-løbehjulet har også været et stort diskussionsområde, i forhold til sikkerhed. Men i denne klumme ” Et voksent menneske ser TOTALT latterligt ud på et el-løbehjul ... eller hvad”, som er udgivet i Jyllandsposten i 2019 og skrevet af Rasmus Romulus Palludan. Er der sat fokus på el-løbehjulet.

Uddrag
Rasmus Romulus Palludan skifter igennem klummen mening og holdning omkring el-løbehjulet efter han har prøvet det 3 dage i København.

Men starter man med at kigge på hvordan Rasmus Romulus Palludan argumentere i starten, er hans hovedpåstanden i overskriften ”Et voksent menneske ser TOTALT latterligt ud på et elløbehjul” , denne påstand bygger han på, at ”Man er vel pr. definition en af Bibelens apokalyptiske ryttere, hvis man ruller ud i natten på et af disse parkerede elløbehjul?” .

Han bruger også belægget med, om det passer til en voksen at køre på el-løbehjul. Da det også er denne generation som har gået gennem denne voldsomme ændring i vores samfund, og derfor også denne generation som har haft svært ved at indfinde sig under dette.

Denne generation tager hellere ikke miljøet så seriøst, som de unge gør. Rasmus Romulus Palludan beskriver igennem klummen de ældres holdning, med ord som latterlige, fjollede og idiotiske, som der er med til at styrke hans argumentation, men også hans holdning, om at han synes det er forkert af den ældre generation.

I klummen får man også Rasmus Romulus Palludan egen oplevelse med at køre på el-løbehjul, han nævner på et tidspunkt ”Da jeg fræser ned ad Guld bergsgade, bliver min intense, indledningsvise skepsis udfordret voldsomt af den banale årsag, at min nye makker er virkelig sjov at køre på” .

Dette er med til at styrke Rasmus Romulus Palludan holdning, og giver en god rygdækning. Man kan mærke Rasmus Romulus Palludan begejstring over dette el-løbehjul, hvor han i klummen beskriver hver dag, og dette indleder han med ”Fredag: Løbehjulsoplevelse nr. 1” , ”Lørdag: Løbehjulsoplevelse nr. 2” og ”Søndag: Løbehjulsoplevelse nr. 3” .

Alt dette er også med til at styrke folk holdninger om el-løbehjulet. Hvor Rasmus Romulus Palludan, beskriver hans oplevelser gennem hans meget velformuleret sprog.

Dette giver altså et godt indblik, hvordan det er at køre på el-løbehjul og er med til at vække følelser i læserne.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu