Vela | Afsætning

Opgavebeskrivelse
1: På hvilke delmarkeder kan VELAs produkter afsættes
2: Beskriv købsadfærden, når tandlæge Kold anskaffer 5 nye stole af typen VELA Tango 500E
3: Hvilke valgkriterier vil den købende virksomhed, i dette tilfælde tandlæge Kold, lægge vægt på i forbindelse med anskaffelsen af VELA Tango 500E

Uddrag
Hvis VELA skal sælge deres produkter til en tandlægeklinik foregår det igennem B-2-B markedet. Kriterierne på B-2-B markedet er ofte noget større, end de er på konsumer markedet, og derfor kræver det ofte mere planlægning at sælge sine produkter. Eksterne forhold: der er højkonjunktur for tiden i Danmark, og derfor har de fleste virksomheder et stort overskud, og derfor har tandlægen råd til at købe de 5 nye stole. Teknologien i stolene er også blevet så avanceret, at de passer ind til selv de mest moderne tandlægeklinikker og lignende.

Organisatoriske forhold: Det er ikke den største tandlægeklinik, og derfor er der ikke andre med i den organisatoriske opbygning. Det er nok kun chefen der beslutter at netop disse stole skal købes. Virksomhedens politik er nok ikke at have faste indkøb, da de i stedet satser på bedst kvalitet til en rimelig pris.

Sociale forhold: chefen er den mest højest status i klinikken, og derfor også ham der træffer beslutningen.
Individuelle forhold: hvis nogen af de andre ansatte på klinikken, har prøvet VELA stole før, kan det nemt være, at de vil anbefale dem til chefen.

Få adgang til hele opgaven

Upload en opgave og få adgang til denne opgave

Hvor brugbar var denne opgave?

Klik på stjernerne for at bedømme opgaven!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal anmeldelser

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!