Indledning
Romanen er skrevet i 2013 af Sanne Munk Jensen og Glenn Ringtved. Den her roman tager udgangspunkt i et moderne samfund, hvor vi følger den unge generation. Glenn Ringtved har haft stor succes med at skrive ungdomsbøger.

Bogen handler om en meget introvert pige, der bliver forelsket i en dreng ved navn Liam, som er stik modsat Louise. Louise hverken ryger eller drikker.

Uddrag
Liam er 17-18 år, han har strit hår og er Irsk af udseende. side13, linje 5-7 ”da Cille kom til at fnise lidt for højt af Liams frisure, der var sat sådan lidt højt op på midten og lignede en underlig hat. ”

Liam ændrer sig ikke meget i bogen, sammenlignet med Louise. Vi kender ham ikke på samme måde som Louise. Da vi føler at vi kender Louise og relaterer mere til hendes følelser.

Vi har at gøre med en indre synsvinkel og en 1. Persons fortælling. hun kigger selv på sin egen død (indre synsvinkel)

og samtidig fortæller hun hvad der skete i hendes liv (1. person). Det kan vi f.eks. se her: side 7, Linje 1-3: Da de hiver os op af Limfjorden, hænger vi stadig sammen.

Jeg ved ikke hvor lang tid vi har ligget i vandet, det er ikke til at sige, man mister ligesom tidsfornemmelsen. Fortællerne ved hvad Louise føler og tænker derfor er det indre synsvinkel.