Ude | Dansk opgave

Uddrag
”Hvor er vi og hvorfor er der så koldt”? Jeg kunne høre en hosten, og jeg kunne høre at den var tæt på. ”Av, Marius”! ”Har jeg ikke fortalt dig at du skal ligge stille”? Jo, undskyld Maria, jeg fryser bare helt vildt og hvor fanden kommer den hosten fra? Jeg tror den kommer fra ham manden, der står omme bag den der telefonboks. ”Telefonboks!?”, hvad snakker du om? Den røde omme bag ved dig, hvisker jeg med en meget overbevisende stemme. ”Hvem tror du han er”? ”Det ved jeg ikke, men han ser ikke specielt venlig ud”.

Manden står og snakker i telefon, jeg kunne høre at han snakkede om en eller anden speciel pige. Jeg skubber lidt til Marius og tager fat i hans hånd, jeg rejser mig lige så stille op og hvisker til Marius. ”Kom! Vi må se at komme væk herfra”. ”Hvad er problemet”? Spørger Marius, Manden hører Marius og han ser at vi forsøger at slippe væk.

Men manden skynder sig at lægge på og kommer løbene imod os. Jeg ser hvor hurtig han er i forhold til os og jeg stopper op. Med det samme Manden står lige ved siden af mig, tager han fat i min arm, ”Marius se at komme væk”! Marius slipper min hånd og løber videre. ”Troede du virkelig du ville kunne slippe fra mig”? Siger Manden med en meget mørk stemme. Manden hoster lidt og tager mig i armen, han fører mig derefter hen til sin hvide varevogn.

Få adgang til hele opgaven

Upload en opgave og få adgang til denne opgave

Hvor brugbar var denne opgave?

Klik på stjernerne for at bedømme opgaven!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal anmeldelser

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!