Too Good To Go | Analyse

Indholdsfortegnelse
1 virksomhedskarakteristik
2 Analysering af Too Good to Go's interne forhold
- Interne forhold
3 Analysering af Too Good To Go's valg af målgrupper på B2C-markedet
4 Udsagn
- 4.1 ”Too Good To Go benytter sig af nærmarkedsmetoden når de går ind på nye markeder”
- 4.2 ” Det primære købemotiv der er i spil når en forbruger bruger Too Good To Go, er det funktionelle købemotiv.”
5 Udfordring
Kildeliste
Bilag
- Bilag 1:

Uddrag
Virksomheden Too Good To Go er et anpartsselskab, som blev stiftet af fem danske iværksætter tilbage i 2015.

Too Good To Go er en service- og handelsvirksomhed der på en udviklet smart app forbinder forbrugerne og forretningerne.

Iværksætternes grundidé var at reducere madspild, ved at lave aftaler med buffetrestauranter, om at sælge deres overskudsmad gennem nettet til lave priser.

fem iværksætters vision er at skabe en verden hvor mad spises og ikke spildes. I dag er virksomhedens mission at inspirere og give alle mulighed for at gøre en forskel i kampen mod madspild.

Efter Too Good To Go’s optræden på tv-programmet, Løvernes hule, har de fået en gruppe investorer, herunder den danske milliardær, Preben Damgaard, og Mette Lykke som i dag virksomhedens adm. Direktør.

I udgangen af regnskabsåret 2020 har virksomheden et underskud på 144 mio. kr. på grund af investeringer og nedlukningerne.

Too Good To Go oplyser i medier, at virksomheden har oplevet en omsætningsnedgang under corona-pandemien på 62 pct.

Under pandemien har store dele af restaurationsbranchen været ramt af nedlukninger, som er skyld i virksomhedens store tab.

På nuværende tidspunkt er virksomheden udbredt til 14 europæiske lande og i 2020 indtrådte de på det amerikanske marked.

Udbredelsen har resulteret sig i at Too Good To Go i øjeblikket er førende internationalt på markedet for overskudsmad. Virksomheden arbejder på ekspansion på nye markeder og udbrede kendskabet, for at fastholde placeringen som markedsleder.

---

Too Good To Go startede op som en mobilapplikation, som forbandt for buffetrestauranter med forbrugere med henblik på salg af overskudsvarer.

For Too Good To Go er dette en win-win-win løsning, der gør det muligt forretningerne at tjene penge på mad, som ellers ville være spildt, samtidig med at de når ud til nye kunder

og får adgang til mad til overkommelige priser for at reducere madspild, og alle parter har en positiv indvirkning på miljøet.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu