Too Good To Go | Analyse | 10 i karakter

Opgavebeskrivelse
opgave 1. Virksomhedskarakteristik
BMC forretningsmodel.

Opgave 2
Analyse af Too Good To Go interne forhold.

Opgave 3
Analyse af Too Good To Go valg af målgrupper på B2C markde med inddragelse af livstilsmodel.

Uddrag
Jeg har fået til opgave at lave en virksomhedskarakteristik af virksomheden Too Good To Go. Virksomheden blev stiftet af 5 iværksættere i 2015.

Udgangspunktet for virksomheden var at lave aftaler med buffetrestauranter om, at den mad de ikke kunne sælge inden for restaurationens åbningstid kunne sælges på nette til en lav pris.

Restauranterne ville få lidt penge ud af den mad de ellers ville kassere og kunderne ville til gengæld få maden billigere. Alle ville få glæde af det samtidig med at begge parter er medvirkende til at nedbringe madspild.

Konceptet bygger på at restaurationerne tilmelder sig ordningen, som styres igennem en app og kunderne bestiller ”lykke poser”, forstået på den måde, at kunder bestiller et måltid mad, men de har ikke indflydelse på, hvad det er de får.

I 2019 blev Too Good To Go kåret som Europas hottes vækstvirksomhed. På verdensplan er der mere end 200 medarbejdere tilknyttet Too Good To Go.

Too Good To Go samarbejder med mere end 15.000 fødevare virksomheder, hvor af 1850 er er danske. 7,5 millioner mad reddere (kunder) på verdensplan bruger appen.

1,3 millioner er danske madreddere og det betyder at ca. 3 millioner måltider er reddet i Danmark - det svarer til at mere end 6000 tons CO2 er sparet alene i Danmark.

Virksomheden er i forsat udvikling og det har medført at der i Københavnsområdet er etableret en fysisk butik og at der arbejdes på at appen kan håndtere andre produkter end mad fx blomster.

Virksomheden er lavet som et anpartsselskab og på grund af store investeringer i udviklingen af konceptet og international vækst havde virksomheden i 2017 et underskud på 21 millioner kroner og virksomhedens egenkapital var i 2017 på 21 millioner kroner.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu