Too Good To Go | Afsætning | Noter

Indholdsfortegnelse
Beskriv virksomhedens ide
Beskriv Too Good To Go´s forretningsmodel
Regnskab

Uddrag
Too Good To Go er stiftet i 2015 af Thomas Bjørn Momsen og Stian Olesen. Hele visionen med virksomheden er at stoppe eller reducere madspild, både lokalt og globalt.

Det startede da de to herrer sad på en restaurant omkring lukketid, der var massere mad i buffeten. De tænkte over hvor alt den mad kom hen efter lukketid, personalet fortalte dem, at maden blev smidt ud.

Derefter startede ideen Too Good To Go. Konceptet fungerer på den måde, at lige før lukketid bliver det mad der ikke blev solgt, den pågældende dag, sat til salg meget billigt.

Inden for et hvis tidsinterval kan de kunder der har bestilt komme og hente en boks med mad, fremfor det bliver smidt ud. Disse bokse købes på Too Good To Go’s app, på den måde er det nemt og hurtigt for kunden at bestille sin boks.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu