so hhx 12 | Pubben i Storbirtannien | SO | 12 i karakter

Opgavebeskrivelse
Du bedes kort redegøre for Pubbens historisk/kulturelle betydning for Storbritannien. Med udgangspunkt i vedhæftede artikel ”British Pubs in Crisis as Covid calls last orders” fra The Financial Times

October 16, 2020, bedes du analysere konkurrencesituationen på det britiske marked indenfor pub-branchen.

Endelig bedes du vurdere hvilke parametre de Britiske Pubs skal gøre brug af for at sikre Pubbens fremtid.

Indledning
Når man snakker om England, bliver deres pubs ofte nævnt. En pub betegnes som en licens til at servere alkoholiske drikkevarer til forbrug på stedet.

De engelske pubs er et typisk kendetegn for den engelske kultur. Som turist i England, besøger man ofte pubs for at nyde nogle øl, og for at opleve den ikoniske britiske pub-stemning.

Siden Covid-19 ramte England og resten af verden, har pubberne været rigtig hårdt ramt, hvilket har resulterede i flere lukkede pubs, og andre som blot har fyret mange medarbejdere, og med et stort underskud.

Man anslår at en fjerdel af de britiske pubs ikke overlever denne pandemi, hvilket svarer til 9.925 pubs som lukker.

(Asgari, 2020) denne pandemi er utrolig svær for pubsene, så spørgsmålet er hvordan de vil komme bedst ud på den anden side og hvilke parametre de Britiske Pubs skal gøre brug af for at sikre Pubbens fremtid.

Indholdsfortegnelse
Resume 2
Indledning 4
- Pubbens Historie 5
- Pubbenes oprindelse 5
- Den britiske pub kultur 5
- De 5 udskrevne regler for Pubs i England 6
- Det britiske markeds vækst og tilbagegang 7
- Konkurrencesituationen 7
- Før nedlukningen 8
- Genåbning 9
- Konsekvenser 10
- sikre puppens fremtid 10
Konklusion 12
Bibliografi 13
Bilag 15
- Bilag 1 15

Uddrag
Næsten uanset hvor du tager hen i England, vil du kunne finde en pub på diverse gadehjørner, selv i de mindste byer.

At tage på værtshus efter fyraften, er en ting mange briter benytter sig af, og har gjort i rigtig mange år. I England har man drukket øl i flere tusinde år. (mia, 2014)

Nogle af de ældste og mest ikoniske pubs i England, har historie fra tilbage i 1487 som f.eks. The wine i Stamford. Også pubben ’the fleence’ i Worcester Shire er en af de ældste dokumenterede pubs med mere end 150 år på bagen.

Selvom pubberne blev ”grundlagt” for flere hundrede år siden, er det først i det 19. århundrede, at pubberne som vi kender dem i dag, dukkede op.

Under den industrielle revolution, blev mange områder i det forenede kongerige forvandlet. Den industrielle revolution resulterede i en stigende urbanisering og hurtig befolkningstilvækst.

I denne periode hvor folk havde travlt med arbejde, blev øllene og spillesteder mere efterspurgt. Befolknings stræbende efter sociale interaktioner, efter arbejde, og pubberne blev hurtigt det almene samlingssted.

Siden dengang har antallet af pubs været stigende, indtil 2007 og det samme har forbruget af alkohol på pubberne sågar.

---

Med udviklingen i samfundet i England, er pubs blevet en uundværlige del af den britiske kultur. Pub kulturen er en integreret del af briterne, iser de studerende.

Pubs er et sted man tager hen for at hygge sig efter skole eller i weekenden og få en pint. Historisk set, var det mændene som plejede at være overbelastet med arbejds- og familietryk som var hovedkunderne på pubben.

For disse mænd blev pubben et samlested for fædrene i de forskellige familier, hvor de kunne snakke sammen, om alt der rører sig mellem himmel og jord, og så var det et ideelt sted at blive nedsænket fra arbejdet og familiedramaet derhjemme.

I dag er pubben for alle mennesker, Damer, mænd, unge, gamle, rige og fattige. I dag er det ikke kun alkoholen og maden der tiltrækker briterne, men den enestående og afslappende atmosfærer.

For nogle af pubentusiasterne, er det daglige besøg på pubben med til at holde dem opdateret på hvad der sker. (song, 2018)

Tager man til Storbritannien for at besøge en af de ikoniske pubs, er der også nogle udskrevne regler for hvad man gør, og ikke gør der.

Der er 5 små grundregler, når du besøger en pub. Dem vil jeg hurtigt komme ind under nedenfor

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu